Γνήσια Ανταλλακτικά και αξεσουάρ Ford


Κατασκευασμένα με την ίδια υψηλή ποιότητα που έχουν κατασκευασθεί και τα αυτοκίνητα Ford, σας εξασφαλίζουν στο μέγιστο βαθμό , ασφάλεια , επιδόσεις , οικονομία , άψογη εφαρμογή και φινίρισμα και υψηλή μεταπωλητική αξία.


Διαθέτοντας ένα αξιόλογο απόθεμα γνησίων ανταλλακτικών, και την δυνατότητα on line παραγγελιών και ελέγχου διαθεσιμότητας ,  η εταιρεία μας εγγυάται την άμεση εξυπηρέτησή σας . Τα γνήσια ανταλλακτικά Ford, πληρούν  ακριβώς τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι ο σίγουρος τρόπος για να απολαμβάνετε το αυτοκινήτό σας, πάντα σαν καινούργιο. 


Tα γνήσια ανταλλακτικά  Ford, έχουν εγγύηση  ενός έτους και το ίδιο ισχύει για την εργασία, εφ΄όσον η επισκευή  πραγματοποιειται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ford . Με την τοποθέτησή τους , διατηρείται στο ακέραιο η συνολική εγγύηση μηχανικών μερών και αμαξώματος του αυτοκινήτου σας.


Η μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που είναι σχεδιασμένα ειδικά για το αυτοκίνητό σας , σίγουρα θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το  Ford σας στην προσωπικότητα και το στύλ σας. 

Δείτε τον κατάλογο αξεσουάρ και ενδεικτικές τιμές εδώ.

 

Οι προνομιακές τιμές για όλα τα μοντέλα , οι ειδικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 50% για τα οχήματα άνω των 5 ετών , αλλά πάνω απ' όλα η ασφάλεια , η αξιοπιστία, οι επιδόσεις και η άψογη εμφάνιση είναι βασικοί λόγοι για να αποφύγετε τις απομιμήσεις .

Για παραγγελίες ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ανταλλακτικά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθημερινά  από 8:00 πμ έως 8:00 μμ . Παραγγελίες ανταλλακτικών  μέχρι τις 2:00μμ παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο του Ν.Ηλείας χωρίς επιβάρυνση.